Markten - prefab betob

Prefab betonindustrie

Ontdek de kracht van KTB Machinery

Opgericht in 2015 vanuit Consmema, is KTB Machinery een autonoom bedrijf dat zich heeft toegewijd aan het stimuleren van turn-key projecten in de betonindustrie en machinebouw. Met een schat aan kennis en ervaring in volledig geautomatiseerde productielijnen, inclusief besturingen, zijn we uw betrouwbare partner voor innovatieve oplossingen.

Expertise in machinebouw en productielijnen

KTB Machinery is uw specialist in het ontwikkelen en bouwen van machines en productielijnen voor de betonindustrie en maakindustrie. We beheersen alle disciplines: mechanisch, elektrisch, pneumatiek, hydrauliek, besturing en robotisering. We hebben de kennis en kunde in huis om u een volledige oplossing te bieden.

In samenwerking met ons zusterbedrijf Consmema, bieden we volledige ondersteuning om aan al uw wensen voor uw productielocatie te voldoen. We denken graag out of the box en innoveren om u te helpen verbeteren. We bieden geen standaardoplossing, maar streven ernaar u de beste maatwerkoplossing te leveren voor uw productielocatie.

Duurzaam bouwen, samen met u

We zien onze klanten als partners waarmee we samen duurzaam willen bouwen. We investeren in duurzame relaties voor de lange termijn en heten u altijd welkom. Ons moderne bedrijfspand, uitgerust met een warmtepomp en een groot aantal zonnepanelen, stelt ons in staat om onze innovatieve oplossingen volledig energieneutraal te produceren. Bent u klaar om te beginnen met duurzaam bouwen? Wij zijn klaar voor de toekomst, klaar voor u. Wanneer kunnen we u helpen?

Uw project, onze zorg

Werkt u momenteel aan een interessant project waarbij we u kunnen ontzorgen? Wij staan klaar om u te helpen een optimale productie en betrouwbare prestaties te waarborgen. We nemen graag uw uitdagende projecten van A tot Z van u over.

We bieden u graag ondersteuning op de volgende gebieden:

· Stalen beton mallen

· Productielijnen en productie optimalisatie

· Robotisering & automatisering

· Mal & producthandling

· Kranenbouw

· Turn-key projecten

We kijken uit naar uw offerteaanvraag!

Een impressie van onze projecten

Neem een kijkje bij enkele van de projecten die we hebben uitgevoerd. Wij zijn trots op het werk dat we hebben verricht en we zijn ervan overtuigd dat we u ook kunnen helpen met uw volgende project.

tandwiel
tandwiel
Vragen of interesse om met ons uw project op te pakken? Neem dan contact met ons op.
Contact
Thomas ten Brinke | Technisch Directeur