Pand 2021

Over ons

KTB Machinery is een zelfstandig bedrijf dat in 2015 vanuit Consmema is opgericht om de oplevering van turn-key projecten in de betonindustrie en machinebouw een flinke boost te geven. KTB Machinery heeft kennis van en ervaring in compleet geautomatiseerde productielijnen, inclusief besturingen.

Wij zijn specialist in het ontwikkelen en bouwen van machines en productielijnen voor de betonindustrie. Tijdens het ontwikkelproces werken we nauw met u samen, want alleen dan komen we tot de beste oplossing. Daarbij komen alle denkbare disciplines aan de orde: mechanisch, elektrisch, pneumatiek, hydrauliek, besturing en robotisering. Van al deze vakgebieden hebben wij de kennis en kunde in huis.

Onze kennis en ervaring met en van beton zetten we in om u van het juiste advies te voorzien. Dat doen we samen met ons zusterbedrijf Consmema, al jarenlang specialist in het ontwerpen en produceren van betonmallen. Ook verzorgen wij het bijpassende traject van realisatie. Kenmerk in onze dienstverlening is flexibiliteit op alle vlakken. Dus als het nodig is om even een stapje terug te doen om een juiste beslissing te nemen, dan kan dat.

We hebben veel ervaring met het handelen en werken met grote producten in de betonindustrie. Deze kennis en kunde passen we toe in nieuw te ontwikkelen logistieke oplossingen in diverse productie-industrieën. Kortom: waar grote logistieke handelingen vereist zijn en producten seriematig gebouwd worden, bieden wij passende oplossingen.

Onze specialisten werken pragmatisch, denken ‘out of the box’ en verzorgen het volledige projectmanagement. Met deze dienstverlening sluit KTB Machinery naadloos aan bij de zusterbedrijven Consmema en Rothi. Samen vormen deze drie bedrijven The Machinery Group.