IMG_0002

Over ons

Over KTB Machinery

KTB Machinery is ontstaan als toevoeging aan Consmema in 2015, onderdeel van The Machinery Group, met als doel om de betonindustrie en machinebouw te verrijken met innovatieve turn-key projecten. We zijn experts in het ontwikkelen en implementeren van volledig geautomatiseerde productielijnen, inclusief besturingssystemen.

De expert in machinebouw en productie optimalisatie

Onze specialiteit ligt in het ontwikkelen en bouwen van machines specifiek voor de betonindustrie en maakindustrie. Het is onze overtuiging dat de beste oplossingen ontstaan door nauwe samenwerking met u, onze klant. Tijdens dit proces nemen we u mee in alle facetten van de ontwikkeling, van mechanica en elektronica tot pneumatiek, hydrauliek, besturing en robotisering. We hebben de expertise in huis om u op al deze gebieden te ondersteunen. Daarnaast bieden we u ook de nodige kennis en ervaring met beton zelf. Samen met ons zusterbedrijf Consmema, een expert in het ontwerpen en produceren van betonmallen, kunnen we u voorzien van het juiste advies voor uw project. We staan ook klaar om het volledige realisatietraject voor u te verzorgen.

Samenwerken en flexibiliteit

Wat samenwerken voor ons kenmerkt, is onze flexibiliteit. We begrijpen dat projecten soms vragen om een pas op de plaats om de juiste beslissingen te nemen. Daarom bieden we u de ruimte om dit te doen wanneer dat nodig is.

Logistieke oplossingen voor grootschalige productie

Onze ervaring met het werken met grote producten in de betonindustrie heeft ons waardevolle inzichten gegeven. Deze kennis passen we toe bij het ontwikkelen van nieuwe logistieke oplossingen voor diverse productie-industrieën. Als er grote logistieke handelingen nodig zijn en producten in serie worden geproduceerd, hebben wij de passende oplossing voor u.

Compleet projectmanagement

Onze specialisten zijn pragmatisch en creatief. Ze denken ‘out of the box’ en begeleiden u tijdens het volledige projectmanagement. Zo sluiten we naadloos aan bij de behoeften van uw bedrijf en vormen we samen met onze zusterbedrijven Consmema en Rothi een sterke groep: The Machinery Group.