Consmema-Rothi-KTB-03.2

WILT U VEILIGER WERKEN ÉN/ OF FTE’S BESPAREN IN UW BETON PRODUCTIELOCATIE?

Terug naar overzicht
16 mei 2023

WILT U VEILIGER WERKEN ÉN/ OF FTE’S BESPAREN IN UW BETON PRODUCTIELOCATIE?

De betonindustrie is een ruige omgeving, waarin veel zaken vervuilen. In productielijnen is dit een terugkomend fenomeen.
De delingen van betonmallen, randen en belangrijke passtukken dienen altijd schoon te zijn, voordat deze weer opnieuw gestort kunnen worden. Een mal dient altijd zuiver en constant ingeolied te worden voor een mooi product en voor het correct kunnen lossen van dit product. Dit is van oudsher altijd mensen werk geweest.

Maarja… vindt in de huidige tijd en toekomst nog maar eens het personeel dat dit zwaardere werk wil en kan blijven doen…?! Dit moet dus anders en slimmer worden ingericht. De oplossing voor uw uitdaging is dichterbij dan u denkt.

Heeft u al eens nagedacht over de mogelijkheden om veiliger te kunnen werken én zelfs FTE te besparen in uw productielocatie?

KTB-Machinery begrijpt uw uitdagingen als geen ander en heeft dan ook een aantal succesvolle oplossingen in eigen huis ontwikkeld, waaronder applicaties met zelf geprogrammeerde robots, welke deze taken automatiseren en problemen voorkomen. Met als bijkomend voordeel een kwaliteitsverbetering van het eindproduct.

MEER WETEN? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee!
www.ktb-machinery.nl

MET WELKE UITDAGING KUNNEN WE U BINNENKORT HELPEN?

KTB-MACHINERY – WE INNOVATE TO IMPROVE – FOR YOU!

02-04-002-scaled