KTB Banner 1

Service 

Met KTB Machinery haalt u meer rendement uit uw productie

Uw innovatieve partner voor technische turn-key projecten

Samenwerken met KTB Machinery betekent kiezen voor een toegewijde innovatie partner die zich inzet om uw technische projecten tot een succes te maken. Wij nemen de tijd om uw behoeften te begrijpen en samen met u een oplossing te ontwikkelen die aan uw eisen voldoet. Ons team van technische deskundigen staat klaar om u te ondersteunen op elk moment van het traject, van concept tot realisatie. Met ons stappenplan kunnen we uw ambities realiseren.

Stap 1 Kennismaking en persoonlijke KTB projectleider

Na het eerste contact met onze verkoop of projectbureau staat uw eigen KTB projectleider voor u klaar. Deze technisch deskundige is uw aanspreekpunt en sparringpartner op alle vlakken. Hij wordt ondersteund door gespecialiseerde medewerkers binnen KTB, waardoor u altijd kunt rekenen op de expertise en ervaring die nodig is voor uw project.

Stap 2 Oriëntatie en voorstel

Na inventarisatie van uw wensen doet KTB een voorstel voor een traject. Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht, stellen we direct een offerte op of werken we een voorstel uit met een oplossingsrichting en een traject om dit voorstel gezamenlijk uit te werken tot een definitieve offerte.

Stap 3 Concept en planning

In de conceptfase diepen we samen met u de randvoorwaarden en de eisen aan de machine of productielijn uit. We onderzoeken oplossingen en stellen een 3D-tekening op die dient als praatplan. Wanneer alle partijen akkoord zijn met het 3D-praatplan en de daarbij behorende uitgangspunten, updaten we de budgetten en maken we een definitieve offerte en een planning.

Stap 4 Realisatie en evaluatie van uw project

Binnen KTB beschikken wij over een eigen groep engineers. Indien nodig maken we gebruik van externe partijen waarmee we veel samenwerken. Uiteraard altijd onder leiding van KTB Machinery. Na goedkeuring van de tekening maakt ons zusterbedrijf Consmema, of een andere partner, de diverse machines. Door de productie van de machines zoveel mogelijk in eigen huis te houden, zijn we flexibel in de productie én weten we dat de beste specialisten aan uw product werken. De inbedrijfstelling doen wij altijd met onze eigen mensen. Dit is het moment waarop de overdracht naar u als klant plaatsvindt. Daarbij hanteren wij het motto dat wij pas naar huis gaan als de machine naar wens draait.

Onze belofte

Samenwerken met KTB Machinery betekent kiezen voor kwaliteit, expertise en een toegewijde service. Wij staan klaar om uw technische projecten tot een succes te maken. Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Kies ook voor KTB Machinery en haal meer rendement uit uw productie!

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van KTB-Machinery

KTB-Machinery is uw betrouwbare partner voor technische vraagstukken en productieprocessen. Met onze multidisciplinaire expertise en moderne technologie, bieden wij u oplossingen op maat. Of u nu op zoek bent naar een specifieke machine voor uw productieproces of een partner wilt om mee te sparren, wij staan voor u klaar.

Professionele aanpak en snel tot actie

Onze vakmensen beschikken over kennis op alle vlakken. Dankzij korte lijnen en flexibel denken, kunnen we snel overgaan tot actie. Ons team van professionals is creatief in het samen met u vinden van de juiste oplossing. Daarbij maken we gebruik van zeer moderne technologie en apparatuur voor zo efficiënt mogelijke productieprocessen.

Uitgebreide faciliteiten en mogelijkheden

Engineering en projectmanagement vinden plaats in ons moderne pand met actuele software en hardware tools. De mogelijke productie vindt plaats bij onze zusterbedrijven in onze ruim opgezette productie- en assemblagehallen van in totaal 4800 m² met een maximum hijscapaciteit van 50 ton.

Samenwerking met zusterbedrijven

In samenwerking met onze zusterbedrijven Consmema en Rothi kunnen wij diverse bewerkingen “inhouse” uitvoeren, waaronder (complexe) lasconstructies, plaatbewerking, constructiewerk en verspanende bewerkingen in staal, aluminium en RVS. Dat doen we voor opdrachtgevers in diverse sectoren. Het uitgebreide machinepark bestaat uit diverse machines die zijn afgestemd op toelevering van zowel lichte als zware constructies.

KTB-Machinery verzorgt:

 • Turn-key projecten
 • “Inhouse” productiemogelijkheden bij onze zusterbedrijven
 • Engineering
 • Concept & proces engineering
 • Mechanical engineering (inventor)
 • Pneumatic engineering
 • Hydraulic engineering
 • FEM-analyses
 • Besturinsgsontwerp
  • “Inhouse” programmering
  • Siemens S7
 • Robotics (“Kawasaki partner”)
 • Projectleiding
 • Montage en in bedrijfstelling “on site”
 • Opleiding operators & technische dienst
 • Onderhoud
 • Technische dienst ondersteuning

Wilt u meer weten over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe we u van dienst kunnen zijn.