Pand 2021

Historie

KTB-Machinery wordt in 2015 opgericht als verlengstuk van het in 1924 opgerichte Consmema. Dat bedrijf ontwikkelt zich in de jaren 60 en 70 tot een lasbedrijf dat reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder meer baggerschepen op de IJssel en staalconstructies voor de hallenbouw.

Turn-key automatiseringsprojecten

Machinebouwer KTB-Machinery richt zich vanaf het begin op turn-key automatiseringsprojecten voor de betonindustrie en aanverwante industrieën. Het groeit vanaf de oprichting door tot een volwassen machinebouwer die volledige productielijnen ontwikkelt en realiseert. Samen met zusterbedrijven Consmema en Rothi hanteert KTB-Machinery een pragmatische aanpak en creëert ‘out of the box’ oplossingen.

Nieuw bedrijfspand

In januari 2017 werd de eerste paal geslagen van ons nieuwe bedrijfspand op Bedrijvenpark H2O in Hattemerbroek: een mijlpaal voor de gehele groep. De drie bedrijven Consmema, KTB-Machinery en Rothi gaan onder één dak werken en beschikken nu over een grotere productieruimte. Midden/eind 2017 betrokken Consmema, KTB-Machinery en Rothi het nieuwe bedrijfspand.