01-01-013

Prefab Beton Industrie

KTB Machinery: De expert in machinebouw en productie optimalisatie

One stop shop

Met prefab betonelementen kunt u de opleveringstermijn van uw bouwproject aanzienlijk verminderen. Als gerenommeerde toeleverancier voor de Prefab Beton Industrie begrijpen we als geen ander dat u uw eigen productie graag zo optimaal wilt laten performen. Om u in staat te stellen een optimale productie en betrouwbare performance te waarborgen, ontzorgen we u graag van A tot Z met uw uitdagingen! In de Prefab Beton Industrie is het essentieel om te werken met partners die niet alleen de kennis en ervaring hebben, maar ook de drive om de productieprocessen naar een hoger niveau te tillen. Dat is waar KTB Machinery een cruciale rol speelt. Neem contact met ons op en ontdek hoe we het rendement van uw productie kunnen verhogen.

De expert in machinebouw en productie optimalisatie

KTB Machinery is de expert in het ontwikkelen en bouwen van machines en productie optimalisatie voor de Prefab Beton Industrie. Met een schat aan kennis en ervaring in volledig geautomatiseerde productielijnen, inclusief besturingen, zijn we uw betrouwbare partner voor innovatieve oplossingen.

Maatwerkoplossing

We beheersen alle disciplines: mechanisch, elektrisch, pneumatiek, hydrauliek, besturing en robotisering. We hebben de kennis en kunde in huis om u een volledige oplossing te bieden. We denken graag out of the box en innoveren om u te helpen verbeteren. We bieden geen standaardoplossing, maar streven ernaar u de beste maatwerkoplossing te leveren voor uw productielocatie.

Duurzaam bouwen, samen met u

We zien onze klanten als partners waarmee we samen duurzaam willen bouwen. We investeren in duurzame relaties voor de lange termijn en heten u altijd welkom. Ons moderne bedrijfspand, uitgerust met een warmtepomp en een groot aantal zonnepanelen, stelt ons in staat om onze innovatieve oplossingen volledig energieneutraal te produceren. Bent u klaar om te beginnen met duurzaam bouwen? Wij zijn klaar voor de toekomst, klaar voor u. Wanneer kunnen we u helpen?

Uw project, onze zorg

Werkt u momenteel aan een interessant project waarbij we u kunnen ontzorgen? Wij staan klaar om u te helpen een optimale productie en betrouwbare prestaties te waarborgen. We nemen graag uw uitdagende projecten van A tot Z van u over.

We helpen jullie graag op het gebied van:

  • Productie optimalisatie
  • Robotisering & automatisering
  • Mal & producthandling
  • Hijsmaterieel
  • Turn-key projecten
  • Maatwerk machinebouw
  • Onderhoud

We zien uw offerteaanvraag graag tegemoet! Neem contact met ons op en ontdek hoe we het rendement van uw productie kunnen verbeteren.

“Samen bouwen we slimmer aan de werken van morgen”


Wilt u de kwaliteit van uw betonproducten verbeteren?

Ontdek onze nieuwe schuurmachine voor betontafels. Geef uw betontafel een tweede leven en verbeter uw huidige producten en bespaar op nabewerking.


Zij gingen u voor

Zie hieronder een kleine greep uit diverse opgeleverde opdrachten: