Werken bij

The Machinery Group gaat voor goud!

Altijd in beweging

Hey daar! Wij zijn The Machinery Group en wij houden van uitdagingen. Al bijna een eeuw lang realiseren we complexe metaaluitdagingen en innovatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers in de prefab beton, maakindustrie, machinebouw & metaalwerken, on-en offshore en onderzoekswereld. En weet je wat? We zijn nog lang niet klaar!

Familiegevoel en humor

Wij hebben het karakter van een familiebedrijf, waar een gezonde dosis humor altijd aanwezig is. Betrokkenheid, innovatie, vakmanschap en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. We werken elke dag met passie en plezier aan innovatieve en duurzame oplossingen voor onze klanten.

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Hou jij van echte uitdagingen? Stap dan aan boord om ons mee te helpen duurzame werken te bouwen voor de wereld van morgen! Kies voor The Machinery Group en laten we samen successen realiseren! We staan niet stil en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om te groeien en ons vakmanschap verder te ontwikkelen.

Benieuwd naar wat we allemaal doen? Neem eens een kijkje op onze website of stuur ons een berichtje. We horen graag van je en wie weet werk jij binnenkort samen met ons aan de meest uitdagende en innovatieve projecten!

Over ons

KTB is een dynamisch en groeiend bedrijf. We werken doorlopend aan de meest uitdagende projecten voor verschillende klanten. Onze opdrachten komen bijvoorbeeld van onderzoeksinstellingen, machine- en apparatenbouwbedrijven, de prefab (beton)industrie en de on- en offshoresector. Dat vraagt om creativiteit en innovatie en dat is precies wat wij onze klanten bieden.

Wat kunnen wij jou bieden?

Door de diversiteit aan werk en de ruime opleidingsmogelijkheden kun je je bij ons ontwikkelen tot een echte allrounder óf specialist. Bekijk de vacatures hieronder of klik hier en stuur een open sollicitatie!

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Word jij onze nieuwe Technisch Commercieel Projectleider?

12 april 2024

Wij gaan de uitdaging niet uit de weg!! En jij? Voor Consmema & KTB Machinery zijn wij op zoek naar een:  Technisch Commercieel Projectleider (projectmanager/projectcoördinator) Ben jij een gedreven Technisch Commercieel Projectleider met een WTB achtergrond en een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau? Ben je klaar om je talenten in te zetten in een dynamische en groeiende organisatie? Dan hebben…

Lees verder

Word jij onze nieuwe Mechanical Engineer?

11 april 2024

Hey daar! Ben jij een creatieve denker met een passie voor techniek? Ben je klaar om deel uit te maken van een dynamisch team dat werkt aan innovatieve projecten? Dan hebben we bij CONSMEMA en KTB MACHINERY de perfecte uitdaging voor jou! We zijn op zoek naar een Mechanical Engineer die ons team komt versterken. Wie zoeken wij? We zijn…

Lees verder
Heeft u vragen, of interesse in één van de vacatures?