20230123_075721

Nieuw: Afdekzeilkar van KTB Machinery: bespaar energie en geld!

De perfecte oplossing voor energiebesparing

Wilt u ook energie besparen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld? Dan is de nieuwe afdekzeilkar van KTB Machinery dé oplossing voor u! Deze innovatieve machine is ontworpen om een dekzeil over banen van 180 meter te leggen, wat resulteert in een aanzienlijke gasbesparing. Bovendien kunt u zelf het type dekzeil kiezen, van zeil tot bubble folie en meer, zodat u precies de juiste oplossing voor uw situatie kunt vinden.

Gebruiksgemak en veelzijdigheid

De afdekzeilkar van KTB Machinery is niet alleen een energiebesparende keuze, maar ook een gebruiksvriendelijke en veelzijdige oplossing. De machine werkt op accu’s en is uitgerust met een afstandsbediening, zodat u eenvoudig en comfortabel de bediening kunt uitvoeren. Dankzij een snelwisselsysteem kunnen de rolhouders eenvoudig gewisseld worden, en de kar is in breedte verstelbaar voor verschillende spoorbreedtes. Dit betekent dat de afdekzeilkar op alle baanafmetingen inzetbaar is, waardoor het een uiterst veelzijdig en praktisch hulpmiddel is voor u.

Technische specificaties

Dekzeil breedte (instelbaar) 2200 – 2600 mm
Wiel breedte (instelbaar) 1240 – 1520 mm
Kar diepte 750 mm
Kar hoogte 1080 mm
Snelheid langzaam 1.5 km/h
Snelheid snel 3 km/h

Contact en prijsinformatie

Heeft u interesse in deze innovatieve afdekzeilkar of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met KTB Machinery. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle benodigde informatie. De afdekzeilkar is verkrijgbaar vanaf € 25.000,-, een investering die zich snel terugverdient dankzij de aanzienlijke energiebesparing die het oplevert.

Kies voor de toekomst, kies voor de afdekzeilkar van KTB Machinery. Bespaar energie, geld en draag bij aan een duurzamere wereld!

Vragen of interesse om met ons uw project op te pakken? Neem dan contact met ons op.
Contact
Nieuw: Afdekzeilkar van KTB Machinery: bespaar energie en geld!