Consmema-Rothi-KTB-03.2

BETONEVENT 2023

Terug naar overzicht
9 november 2023

Op donderdag 16 november 2023 zijn wij CONSMEMA B.V. & KTB-Machinery & Rothi Machining (onderdeel van The Machinery Group) als standhouder aanwezig op het Beton Event 2023. We ontmoeten u graag op stand 36 bij locatie Van Nelle Fabriek te Rotterdam.

Het thema dit jaar is ‘En route’ naar duurzaam en circulair beton.
Wij als THE MACHINERY GROUP Hattemerbroek (The Netherlands) dragen daaraan bij door als CONSMEMA B.V. duurzame stalen maatwerk betonmallen te bouwen in ons state of the art moderne duurzame bedrijfspand te Hattemerbroek langs de verkeersaders van de A28. Daarnaast helpen we als KTB-Machinery bouwend Nederland, België en Duitsland graag met hun uitdagingen cq vraagstukken voor optimalisatie / robotisering van de productielocaties. Bezoek onze stand en ontdek hoe we u kunnen helpen. Wij zijn klaar voor de toekomst, klaar voor u! Uw duurzame partner voor de Prefab Beton Industrie.

We bieden u graag ondersteuning op de volgende gebieden:
· Stalen beton mallen
· Productielijnen en productie optimalisatie
· Robotisering & automatisering
· Mal & producthandling
· Kranenbouw
· Turn-key projecten

‘SAMEN BOUWEN WE SLIMMER AAN DE WERKEN VAN MORGEN’

Het Beton Event staat in het teken van kennis en verbinding. Naast een boeiend inhoudelijk congresprogramma met diverse sprekers uit de sector, is er alle ruimte om andere professionals te ontmoeten en bedrijven te bezoeken. Ontmoet aankomend nieuw talent op de Beton Experience, hét programma voor studenten tijdens het Beton Event.
Het Beton Event is hét toonaangevende netwerkevenement van de beton(bouw)sector in Nederland, georganiseerd door de Betonvereniging. Het Beton Event is al 65 jaar lang een begrip en de plek waar betonminnend Nederland elkaar ontmoet.

Van harte welkom in onze stand op 16 november in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam!

#betonevent #betonvereniging #circulair #duurzaam #beton #consmema #ktb-machinery #rothi #themachinerygroup #stalenbetonmallen #optimalisatie #slimmerbouwen

Ontmoet ons op stand 36!