Consmema-Rothi-KTB-03.2

Word jij onze nieuwe Technische Projectleider?

Terug naar overzicht
11 december 2023

Ben jij een gedreven Technische Projectleider met een WTB achtergrond en een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau? Ben je klaar om je talenten in te zetten in een dynamische en groeiende organisatie? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou bij CONSMEMA en KTB MACHINERY!

Wat ga je doen?

Als Technisch Projectleider ben je samen met een teamleider verantwoordelijk voor meerdere projecten. Je houdt overzicht over de vorderingen van het project, de projectkosten en de begrote uren. Tot de taken behoren het zelfstandig maken van eventuele detail/werktekeningen ten behoeve van de productie, het inkopen van materialen en uitbesteden aan derden, bewaken van de inkooplevertijden en het melden van processtagnatie.

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar een collega die vrijheid, dynamiek en het werken aan innovatieve projecten voor aansprekende klanten aanspreekt. Je bent communicatief vaardig, commercieel, nauwkeurig, stressbestendig en kunt goed plannen. Je bent in staat om na een inwerkperiode zelfstandig de planning en aansturing van een project op te pakken. Je beschikt over ervaring in de machinebouw. Tijdens de inwerkperiode, maar natuurlijk ook erna, zijn er meerdere collega projectmanagers/ Engineers die je wegwijs zullen maken in “onze wereld”.

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf met volop ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden. Een goed marktconform salaris in overeenstemming met je ervaring en opleiding. De CAO voor de metaalbewerkingbedrijf is van toepassing met 25 vakantiedagen, 13 adv dagen en 8% vakantiegeld. Deze functie kan ook voor 32 of 36 uur ingevuld worden. Wij zijn voornemens je een jaarcontract aan te bieden die na gebleken geschiktheid omgezet wordt in een vast contract.

Wie zijn wij?

CONSMEMA en KTB MACHINERY zijn onderdeel van de Machinery Group en zijn centraal gelegen aan de A28, onder de rook van Zwolle. Vanuit ons pand werken wij aan innovatieve projecten. Samen met meer dan 65 collega’s ontzorgen wij onze opdrachtgevers binnen de prefab (beton) industrie, onderzoeksfaciliteiten, on- en offshore, machine- en apparatenbouw. Onze innovatieve turnkey projecten worden in eigen beheer van A tot Z uitgedacht en uitgevoerd.

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren voor uiterlijk 31 augustus 2023. Maak je interesse kenbaar via administratie@consmema.nl en wie weet drinken we binnenkort vrijblijvend een kopje koffie om elkaar te leren kennen. In verband met het zomerverlof zullen we uiterlijk week 36 contact opnemen met alle geïnteresseerden.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Projectleider