Samenwerken met KTB-Machinery

Uw Partner Voor Technische Projecten

Samenwerken met KTB-Machinery betekent kiezen voor een toegewijde partner die zich inzet om uw technische projecten tot een succes te maken. Wij nemen de tijd om uw behoeften te begrijpen en samen met u een oplossing te ontwikkelen die aan uw eisen voldoet. Ons team van technische deskundigen staat klaar om u te ondersteunen op elk moment van het traject, van concept tot realisatie.

Uw Persoonlijke KTB-Projectleider

Na het eerste contact staat uw eigen KTB-projectleider voor u klaar. Deze technisch deskundige is uw aanspreekpunt en sparringpartner op alle vlakken. Hij wordt ondersteund door gespecialiseerde medewerkers binnen KTB, waardoor u altijd kunt rekenen op de expertise en ervaring die nodig is voor uw project.

Oriëntatie en Voorstel

Na een eerste inventarisatie doet KTB een voorstel voor een traject. Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht, stellen we direct een offerte op of werken we een voorstel uit met een oplossingsrichting en een traject om dit voorstel gezamenlijk uit te werken tot een definitieve offerte.

Concept en Planning

In de conceptfase diepen we samen met u de randvoorwaarden en de eisen aan de machine of productielijn uit. We onderzoeken oplossingen en stellen een 3D-tekening op die dient als praatplan. Wanneer alle partijen akkoord zijn met het 3D-praatplan en de daarbij behorende uitgangspunten, updaten we de budgetten en maken we een definitieve offerte en een planning.

Realisatie van Uw Project

Binnen KTB beschikken wij over een eigen groep engineers. Indien nodig maken we gebruik van externe partijen waarmee we veel samenwerken. Uiteraard altijd onder leiding van KTB-Machinery. Na goedkeuring van de tekening maakt ons zusterbedrijf Consmema, of een andere partner, de diverse machines. Door de productie van de machines zoveel mogelijk in eigen huis te houden, zijn we flexibel in de productie én weten we dat de beste specialisten aan uw product werken. De inbedrijfstelling doen wij altijd met onze eigen mensen. Dit is het

moment waarop de overdracht naar u als klant plaatsvindt. Daarbij hanteren wij het motto dat wij pas naar huis gaan als de machine naar wens draait.

Onze belofte

Samenwerken met KTB-Machinery betekent kiezen voor kwaliteit, expertise en een toegewijde service. Wij staan klaar om uw technische projecten tot een succes te maken. Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.