Consmema-Rothi-KTB-03.2

Allround Monteur Machinebouw

Terug naar overzicht
23 mei 2022

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière bij een groeiend en dynamisch bedrijf? Dan is deze functie echt wat voor jou!

Wat ga je doen?

In deze functie van Allround Monteur Machinebouw ben je verantwoordelijk voor het volgens tekeningen assembleren van de machines/apparaten en het op locatie in bedrijfstellen van onze machines/apparaten.

Wat vragen we van jou?

Wij zijn op zoek naar een collega met: een WTB achtergrond en enige kennis van Mig/Mag lassen. MBO+ werk- en denkniveau verkregen door ervaring of opleiding. In deze functie is actuele kennis van machine- en apparatenbouw, een grote mate van zelfstandigheid vereist en zijn goede communicatieve vaardigheden noodzakelijk. We verwachten dat je meedenkt en suggesties doet t.b.v. verbetering en optimalisatie van het productieproces. 

Wat bieden we jou?

  • Veel verantwoordelijkheid binnen een groeiende en dynamische organisatie:
  • Een uitstekend, marktconform salaris passend bij je ervaring en leeftijd
  • Een uitdagende functie met veel wisselende werkzaamheden, mede door onze innoverende projecten
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen, eventueel ondersteund in het werk of met opleidingen
  • 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen en 8% vakantiegeld bij een fulltime dienstverband (volgens de CAO Metaalbewerkingbedrijf)
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. Je kunt deze functie ook parttime invullen (min 32. Uur)

Waar kom je te werken?

KTB Machinery is een onderdeel van de Machinery Group, zusterbedrijf van Consmema en Rothi. Vanuit ons nieuwe pand op het industrieterrein H2O in Hattemerbroek aan de A28 worden er door onze bedrijven diverse constructies, producten en turn-key projecten van A tot Z uitgedacht en uitgevoerd. Doorlopend voeren wij met 60 collega’s innovatieve projecten uit voor opdrachtgevers binnen de prefab (beton) industrie, onderzoeksfaciliteiten, on- en offshore, machine- en apparatenbouw.  

Geïnteresseerd?

Hebben we je interesse gewekt dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren middels het sturen van een korte brief en een uitgebreide CV. Deze kun je sturen naar Thomas ten Brinke met het volgende e-mailadres: thomas.tenbrinke@ktb-machinery.nl