Consmema-Rothi-KTB-03.2

Accountmanager Prefab Beton Industrie Duitsland

Terug naar overzicht
26 juli 2023

Hey, jij daar! Klaar om je stempel te drukken in de prefab betonwereld? Wij zoeken een gedreven Accountmanager die zijn/haar passie voor sales combineert met een voorliefde voor innovatie. Met jouw skills open je nieuwe deuren in Duitsland en versterk je ons enthousiaste team. Durf jij deze uitdaging aan?

Wat ga je doen?

Ben jij klaar om jezelf in de wereld van beton te storten en wil je jouw carrière een stevige basis geven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn THE MACHINERY GROUP, een innovatieve speler in de betonindustrie. Wij leveren niet alleen hoogwaardige producten, maar bedenken ook slimme oplossingen voor onze klanten.

Als accountmanager bij ons, krijg je de kans om je eigen netwerk uit te breiden en nieuwe markten te verkennen. Je bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen van kansen, het werven van opdrachten en het adviseren van klanten in de betonsector. Je zult zo’n 70% van je tijd onderweg zijn, op zoek naar nieuwe klanten en het onderhouden van contacten met bestaande klanten. Je bent een belangrijke schakel in het bouwen van langdurige relaties en het succesvol verkopen van onze producten en diensten. Ben jij een gedreven professional met technisch inzicht en een passie voor sales? Heb je ervaring met het werven van opdrachten en het adviseren van klanten? Dan willen we graag met je in gesprek! We bieden je een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een innovatief en groeiend bedrijf.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een collega met een WTB-achtergrond en HBO werk- en denkniveau. Ben jij iemand die houdt van vrijheid en dynamiek? Vind jij het leuk om te werken aan innovatieve projecten voor aansprekende klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent iemand die makkelijk contact legt en een sterke commerciële drive heeft. Met jouw technisch inzicht ben je een goede gesprekspartner voor onze klanten. Beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord is een must en in schrift een pré. Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf. Je komt te werken in een innovatieve omgeving met aansprekende klanten. Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan nu!

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf met volop ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt een uitstekend salaris dat past bij je ervaring en opleiding. De CAO voor de metaalbewerking is van toepassing, met 25 vakantiedagen, 13 adv dagen en 8% vakantiegeld. Deze functie kan ook voor 32 of 36 uur ingevuld worden. We zijn van plan je een jaarcontract aan te bieden dat na gebleken geschiktheid omgezet wordt in een vast contract.

Wie zijn wij?

Consmema, KTB Machinery en Rothi zijn onderdeel van The Machinery Group en gevestigd aan de A28, vlakbij Zwolle. Met meer dan 65 collega’s werken we aan innovatieve projecten binnen diverse sectoren, waaronder de prefab betonindustrie, onderzoeksfaciliteiten, on- en offshore en machine- en apparatenbouw. We voeren onze turnkey projecten volledig in eigen beheer uit, van idee tot realisatie.

Interesse?

Klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan nu uiterlijk voor 31 augustus 2023 voor de functie van Accountmanager Prefab Beton Industrie Duitsland bij The Machinery Group. Maak je interesse kenbaar via administratie@consmema.nl en wie weet drinken we binnenkort vrijblijvend een kopje koffie om elkaar te leren kennen. In verband met het zomerverlof zullen we uiterlijk week 36 contact opnemen met alle geïnteresseerden. We kijken uit naar je sollicitatie!

Accountmanager Prefab Beton Industrie Duitsland